Stabroek Zingt voor de veertiende keer

STABROEK – De bevolking van Stabroek en verre omstreken wordt op 8 juli vriendelijk uitgenodigd om te komen meezingen met de veertiende editie van Stabroek Zingt op het grasplein voor het Gemeentehuis in de Dorpsstraat.

Naast de jaarlijks weerkerende klassiekers zal er gezongen worden rond een aantal thema ‘s. De liedjesteksten verschijnen op een scherm naast het podium.

Het meezingfestijn wordt ingeleid door 4TACT, 4 Sinjoren die de liedjes van De Strangers op hun eigen manier nieuw leven inblazen. Ambiance verzekerd! Om 20.30 uur is het de beurt aan de kids.

Om 21.00 barst dan het feest los. Het Stabroek Zingtkoor zal zijn gasten begeleiden door een resem bekende hits waar uit volle borst mag op meegezongen worden. Ideaal als zomerse zaterdagavondbesteding met vrienden.

Het meezingen wordt regelmatig opgeluisterd door gastoptredens. Zjuul Krapuul, al alle jaren present en bezig aan zijn gouden jubileum als muzikant zal er ook nu weer bij zijn. Verder gastoptredens van Randy Shane Kawehelani Medeiros, de zingende verpleger, Ellis en Doran, het artiestenkoppel dat bijna een jaar getrouwd is en ten slotte Üdo, die met zijn stem in staat moet worden geacht de klokken uit onze Catharinatoren te zingen.

De organisatoren zijn nog op zoek naar enkele zangers die het Stabroek Zingtkoor willen komen versterken. Goed bij stem zijn is geen voorwaarde, enthousiast mee feesten op het podium is dat wel. Vrijwilligers mogen zich zaterdagavond melden naast het podium.

Peter Hendrickx

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *