Stabroek Zingt voor de 12de keer


Op zaterdag 6 juli gaat de twaalfde editie van “Stabroek Zingt” door op het grasveld voor het gemeentehuis in de Dorpsstraat.
De organisatie stelde een songlist van een 30 tal-liedjes samen. Het merendeel Nederlandstalige hits afgewisseld met medley’s. Omdat Stabroek Zingt lokaal talent de kans wil geven hebben zij dit jaar Ingrii uitgenodigd. Ingrii (Ingrid van de Wouwer van Brildesign Putte) maakt stilaan haar opmars in de Vlaamse hitlijsten. Daarnaast is er ook een optreden van Lissa Lewis, die ondertussen haar weg in de showbizz heeft gevonden. Peter Hendrickx stelt net als andere jaren de liedjes voor. De aanwezigen kunnen de tekst volgen op een groot scherm dat naast het podium staat opgesteld.
Naast optredens van Ingrii en Lissa Lewis komen Jacco Ricardo, Zjuul Krapuul, Michael Lanzo en Gunther Neefs langs.
Stabroek Zingt start om 19 uur met het optreden van Jacco Ricardo. Vanaf 20.30 treden de Stabroekse Kids op. Om 21 uur betreden de voorzangers het podium voor het bekende meezing festival. Dit jaar werd de formule aangepast. Na elk 6de of 7de liedje is er een gastoptreden voorzien waarbij de artiest telkens drie liedjes zal brengen. Om 23 uur treedt Gunther Neefs op. Hij neemt het podium een uurtje in beslag. “Het is de eerste keer dat een gastzanger de zangavond afsluit. Gunther zal “Stabroek Zingt” afsluiten met de voorzangers” aldus Veerle Nonneman mede-organisator van Stabroek Zingt.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *