Stabroek Zingt opnieuw!

STABROEK – Een zomers weertje, een hechte ploeg medewerkers, een massa enthousiaste zangers en leuke artiesten, kortom de gepaste ingrediënten voor een geslaagde avond vol ambiance. En dat werd het ook. Na 2 jaar stilte werd deze editie van ‘Stabroek Zingt’ op zaterdag 9 juli een succes.

Na de verwelkoming van burgemeester Rik Frans en organisator schepen Veerle Nonneman mocht Gene Thomas de spits af bijten. Hij zorgde ervoor dat het publiek voldoende was opgewarmd voor nog een lange muzikale avond. Hij bracht zijn bekendste hits en de sfeer zat er meteen in. De toon was gezet! Daarna was het de beurt aan de kinderen die op een apart podium vrolijk dansten en vooral op het liedje ‘Waterval’ van K3 gingen ze uit de bol.

Na de kinderen, kon het echt werk beginnen. De teksten werden geprojecteerd op een groot scherm, dus eigenlijk kon je er niet onderuit en was meezingen de boodschap. Peter Hendrickx stelde telkens het liedje voor, aangevuld met wat pittige details over de uitvoerders ervan. Het werd een mix van vooral Nederlandstalige liedjes, schlagers en klassieke meezingers. Om de zes à zeven liedjes was er een gastoptreden. Dat zorgde voor een leuke afwisseling.  Zjuul Krapuul besteeg als eerste het grote podium. Hij is ondertussen een vaste waarde bij ‘Stabroek Zingt’. Later op de avond zorgden Roland Van Beeck (winnaar van The Voice Senior) en Amaryllis Temmerman voor een fijn intermezzo. En als kers op de taart was er Luc Steeno. Met de nummer ‘We are the champions’ werd er zoals altijd afgesloten.  

Het ganse comité verdient een dikke pluim voor de organisatie. Zondagnamiddag lag het grasplein voor het gemeentehuis er weer piekfijn bij. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *