Stabroek Zingt 2020 afgelast

De fans van Stabroek zingt zullen deze zomer op hun honger blijven zitten. Het meezingfestijn dat gepland was op 11 juli 2020 moet noodgedwongen afgelast worden omdat in de voortuin van het gemeentehuis, waar Stabroek zingt traditioneel doorgaat, in juli werken zullen plaatsvinden. Op de plaats waar de kassacontainer staat wordt een waterbekken ingegraven, werken die zullen duren tot half augustus.
Alternatieven waren helaas niet voorhanden. Nergens anders kon de veiligheid van de bezoekers gegarandeerd worden.
De inrichters maken zich sterk om van de editie van 2021, die plaatsvindt op zaterdag 10 juli, een mega-festijn te maken. Ze willen Stabroek zingt laten samenvallen met de opening van de vernieuwde N111 en beloven kosten nog moeite te zullen sparen om van dit evenement een supereditie te maken.
Hopelijk zijn de trouwe fans dan massaal weer op post.
Peter Hendrickx

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

4 reacties

 1. Er zal in de dorpskern van Stabroek in de toekomst niets meer kunnen ingericht worden na de heraanleg van de N111 geen plaats meer voor de kermis, markten, geen parkeerplaatsen, geen veilige doorgangen meer voor wielerwedstrijden, en of de verkeerseilanden hun nut zullen bewijzen is de vraag in het Hoogeind worden ze regelmatig stuk gereden. Stabroek zingt ondervind de problemen nu al Ik vrees dat Stabroek een dode gemeente gaat worden. Proficiat gemeentebestuur.

  1. Beste,
   Dat is zeer,zeer spijtig!
   Is er dan geen mogelijkheid om dat te organiseren aan het Gravenhof?
   Stabroek zingt!
   K,hoop van Harte dat er toch een oplossing voor komt.

   Beste groetjes,
   Noëlla

 2. Nochtans aan de JOS in Hoevenen plaats genoeg voor toiletten, parking en de veiligheid zal daar ook wel ok zijn aangezien er tijdens de zomeravonden nog nooit iets gebeurd is. Maar ja is in Hoevenen hé, da weten ze in Stabroek niet liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *