Stabroek Wintert zorgt voor warmte!

Tijdens de vorige editie van Stabroek Wintert werden er kaartjes gehangen in de wensboom.
Burgemeester Rik Frans en het schepencollege gaven het voorbeeld.

STABROEK/HOEVENEN/PUTTE – Ook deze winter wil het lokaal bestuur Stabroek inzetten op verbindende acties en projecten. De 4e coronagolf hakt momenteel hard in op de gemoedstoestand van onze inwoners en zet de veerkracht van iedereen weer op scherp. We hopen iedereen een warme wintertijd te bezorgen.

Warme Woorden
We roepen iedereen op om warme woorden op vensters, ramen en etalages te schrijven deze winter zodat voorbijgangers ontroerd worden of een glimlach op hun gezicht krijgen. Heb je geen raamstift? Dan kan je er een ontlenen bij het onthaal in het Sociaal Huis, het Administratief Centrum en in de bibliotheek van Stabroek en Hoevenen. Deel de actie op sociale media met de hashtag #warmewoorden

10 000 stappen
In het voorjaar zal de volgende wandeling van de 10 000 stappen worden gelanceerd. Momenteel kan je al een mooie wandellus van 2,5 km of 3,7 km afleggen in het centrum van Stabroek. Meer info kan je vinden op www.10000stappen.be.

Krokuswandeling
In de krokusvakantie zal er een wandeling worden georganiseerd op en rond het Elsenbos. Kinderen en hun ouders kunnen het verhaal van sneeuwklokje ontdekken in een mooie wandellus.

Winterfeest
Omdat de nieuwjaarsreceptie werd afgelast wegens de coronaperikelen gaan we op zoek naar een nieuwe datum om een echt winterfeest te organiseren. Naast de klassieke formule van de nieuwjaarsreceptie zal dit een feest worden voor jong en oud. Hou onze gemeentelijke kanalen in de gaten!

Steun coronaveilige initiatieven
Bovenop deze initiatieven zitten ook onze verenigingen niet stil. Ook zij organiseren corona-proof activiteiten. Neem eens een kijkje op de UiTkalender op www.uitinstabroek.be, het beste overzicht van alle cultuur- en vrijetijdsactiviteiten in jouw buurt!

Het gemeentebestuur en -personeel wenst iedereen een hartverwarmende winter toe!.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *