Stabroek trakteert vrijwilligers op lekkers!

STABROEK – Jaarlijks zet het lokaal bestuur van Stabroek zijn vrijwilligers in de spotlight tijdens de week van de vrijwilliger. Dit jaar vindt deze plaats tussen 27 februari en 7 maart 2021. Een moment bij uitstek om alle mensen, verenigingen, sociale organisaties, instanties … met een gouden hart eens extra te bedanken!

“Omdat het afgelopen jaar een zeer uitzonderlijk jaar was wensen wij alle alle vrijwilligers op het grondgebied te bedanken. Normaal worden alle vrijwilligers uitgenodigd op een feestelijke receptie, maar dit kan wegens de gekende omstandigheden dit jaar niet doorgaan. Veel vrijwilligers zagen hun taak, die ze vaak met veel passie en overtuiging uitvoeren, stopgezet”, zegt het Stabroekse bestuur. “We zagen veel vrijwilligers keer na keer terug de moed bij elkaar pakken om de organisatie van hun werking weer aan te passen naar de nieuwe realiteit en maatregelen. We roepen op om het engagement zeker niet te verliezen en hoopvol naar de toekomst te kijken”.

Ale verenigingen, scholen, sociale organisaties en zorginstellingen werden gecontacteerd. Om toch zekere niemand te vergeten lanceerde de gemeente daarnaast een oproep om zich aan te melden bij de gemeente.

“We stuurden een bedankingsbon naar de honderden vrijwilligers van onze gemeente. Hiermee kunnen zij een attentie gaan ophalen bij Bakkerij De Schutter in Stabroek, Putte en Hoevenen”, zegt burgemeester Rik Frans. 

Alle vrijwilligers krijgen een lekkere reep chocolade

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *