Springparadijs in basisschool Noordland

ZANDVLIET – Wegens de corona kon dit jaar weer geen schoolfeest  plaatsvinden in basisschool Noordland in Zandvliet.  De directie en leerkrachten gingen op zoek naar een alternatief zodat zowel de kleuterschool als de lagere school toch feest konden vieren.

“We wilden onze kinderen iets aanbieden dat zowel toegankelijk was voor de kleutertjes als voor de leerlingen van het lager onderwijs. En zo kwamen we uit bij de organisatie van The Big Bounce on Tour”, zegt juf Anja.

Op vrijdag 28 mei werd de basisschool een groot springparadijs. Tijdens het springfestival konden  de kleutertjes, leerlingen en leerkrachten genieten van een  15-tal activiteiten bestaande uit een ruim aanbod springkussens, lasergames, jumperballen, rodeostier …   Er werd naar hartenlust gesprongen, gelopen, geschoven en gevallen ….
De organisator Feathers Events zorgde voor een dj die aangepaste festivalmuziek draaide.  “Met onze Big Bounce on Tour willen wij de scholen een coronaproef event aanbieden”, zegt zaakvoerder Guy Pluym. “We gaan eerst naar de school kijken en overleggen met de directie de mogelijkheden voor het plaatsen van springkastelen”.

Een doorschuifsysteem zorgde ervoor dat iedere klas in zijn eigen bubbel bleef. Net als op een echt festival kregen de springertjes een festivalbandje aangemeten. Regelmatig werden er pauzes voorzien zodat er gesmikkeld en gedronken kon worden. De school trakteerde met een lekker ijsje en met een gezamenlijk dansje werd het schoolfeest afgesloten. De kinderen gingen op zoek naar hun schoenen en sokken en keerden moe maar tevreden huiswaarts.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *