Spraakwater met Ish Aït Hamou in bib Berendrecht


In het kader van Spraakwater ontvangt Bib Viswater, Tongerlostraat 2,  Ish Aït Hamou op  donderdag 2 maart. Hij vertelt over zijn afkomst en carrière, en leest voor uit eigen werk.  
Ish Aït Hamou is vooral bekend als internationaal geprezen choreograaf en jurylid van ‘So You Think You Can Dance’. Van jongs af schrijft Ish verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. In 2014 debuteerde hij met het boek ‘Hard hart’. In 2015 verschijnen de romans ‘Cécile’ en ‘Als je iemand verliest die je niet kan verliezen’: drie bestsellers op een rij. Hij kreeg de kans om mee te doen aan TedX, werd gevraagd om deel te nemen aan het veel besproken tv-programma ‘ Terug Naar Eigen Land’ en heeft zijn eigen tv-programma op de zender Eén.
Aanvang: 20.30 uur. Inkom: Vvk: 6 euro – Kassa: 8 euro – info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be – tel. 03 298 27 30

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder