Sportgala, stem op je favoriete laureaat!

De jaarlijkse sportlaureatenviering krijgt in 2020 een nieuw concept. Het sportgala gaat door op vrijdag 13 maart in Sporthal Sportoase om 20 uur (deuren open om 19.30 uur). De presentator van deze eerste vernieuwde editie is niemand minder dan….Ruben Van Gucht.

Er worden 8 categorieën gehuldigd: – sportman – sportvrouw – beloftevolle jongere – sportploeg – beloftevolle sportploeg – G-sporter – coolste sportclub – kapittel (voor persoon die zich belangeloos inzet voor competitie- en recreatiesport).

Via een online stemming op website www.brasschaat.be kan het publiek zijn stem uitbrengen. De publieksstemming telt mee voor 20% van het eindresultaat. Verder zullen ook nog 4 andere categorieën hun stem uitbrengen waaronder pers & media, sport-experten, de Brasschaatse sportclubs en het college van burgemeester en schepenen. Iedere categorie is goed voor 20% van het eindresultaat. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het sportgala. Let op: je kan slechts 1 stem uitbrengen per categorie.

De sportlaureaat met de meeste stemmen van het publiek, wordt verkozen tot Publiekslieveling 2019. Deze trofee wordt jaarlijks uitgereikt, maar éénzelfde persoon kan deze titel maar om de 5 jaar toegewezen krijgen. Stem jij ook mee? De stemming loopt tot 15 februari.

Inkom is gratis.

meer info: sportdienst Brasschaat | Verhoevenlei 11 | T 03 650 03 30 | sport@brasschaat.be | www.brasschaat.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *