Spannende finale Bollen op Rollen

De winnende ploeg L-A-S.be


 

We hadden het beloofd en hier is hij dan, de enige echte ‘Bollen op Rollen uitslag – editie 2017’.

Als winnaar kwam het L-A-S.be team van de rollen, dit team bewees dat zij het fietsen op rollen perfect beheersen. Men beweert dat dit team momenteel heersend Belgische kampioen is. Voor de ‘lokale’ teams waren de heren van het L-A-S.be team dan weer een bron van studiemateriaal, die er zullen toe bijdragen dat bij een volgende rollen-competitie andere tactieken zullen gebruikt worden.

De tweede plaats bij de heren was weggelegd voor WTC Den Dag uit Stabroek, een groepje café-vrienden die ook met regelmaat even de fiets opspringen. Hun renners Maarten Dombrecht, Ward Timmermans, Carl Becks en Thomas Eysackers mogen dan ook terecht fier zijn op hun prestatie. 

Het brons kwam in handen van WTC Raffic 2 uit Berendrecht.

Verder in rekenkundige volgorde: 4) Eagles Fun Team 5) Pro 1000 6) Team Peugeot 7) The Rookies 8) Eagles Race Team 9) Rollen op Bollen 10) Alles Kapot 11) Zolder Soigneurs 12) Zolder Koureurs 13) ‘t Zwart Schaap 14) Sturmers 15) Cadans 130 16) Wasa Knäckebröd 17) Mountain Maniacs 18) Plantinriders Reunited

Green Flames zegevieren

Bij de dames traden 4 ploegen aan en het waren de ‘Green Flames’, die met het goud aan de haal gingen, voor de ‘Raffic Vrouwen’. ‘Liever zat lest, dan nuchter eerst’ behaalden brons, jammer genoeg was er voor deze dames geen alcoholtest aanwezig. De ‘Cycling Chica’s’ werden mooi vierde en werden tevens gekroond als best verklede ploeg.

Volgend jaar opnieuw

De ‘Polderklievers’ zelf zijn uiterst tevreden over de sfeer en de deelnemende ploegen en lieten onze redactie alvast weten dat er een nieuwe editie in 2018 komt. 

Om nog even te kunnen nagenieten publiceren we graag dit filmpje dat gemaakt werd door Lara Bizzi.

 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *