Sociaal Huis verhuist (even) naar Antwerpsesteenweg 130

KAPELLEN – De diensten van het Sociaal Huis (OCMW) verhuizen vanaf woensdag 21 september tijdelijk naar het Administratief Centrum (Antwerpsesteenweg 130).

Het Sociaal Huis is momenteel gevestigd aan de Antwerpsesteenweg 51/2 (in het gebouw van Shopping Promenade) en verhuist dit najaar mee naar de nieuwe gebouwen aan de Hoevensebaan (site Bruggeske). Omdat die locatie momenteel nog niet klaar is en omdat het huurcontract van de huidige locatie van het Sociaal Huis afloopt, wordt voor deze tijdelijke tussenoplossing gekozen.

Het telefoonnummer (03 660 68 00) en e-mailadres (welzijn@kapellen.be) blijven ongewijzigd. De vertrouwde onthaalmedewerkers van het Sociaal Huis vind je voortaan aan de balie van het Administratief Centrum.

Vanwege deze verhuis is het Sociaal Huis uitzonderlijk gesloten op dinsdag 20 september, maar wel telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur. Mogelijk brengt de verhuiswagen die dag ook enige verkeershinder met zich mee op de Antwerpsesteenweg.

Vaste cliënten, leveranciers en mensen die al een afspraak maakten, worden/werden persoonlijk op de hoogte gebracht van de nieuwe locatie. Wie eerder nog geen contact had maar graag een beroep wil doen op de diensten van het Sociaal Huis, is dus welkom  aan de Antwerpsesteenweg 130.

©gemeente Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *