Smullen van eigen streek in en rond het Grenspark

web-smullen
Op zondag 9 oktober tussen 11 en 16 uur vindt aan De Vroente in Kalmthout (Putsesteenweg 129) een hoeve- en streekproductenmarkt plaats. Onder het thema ‘smullen van eigen streek’ kan je er proeven van producten uit de eigen streek, kennis maken met lokale hoeveproducenten, smullen van artisanale zoetigheden en lokale heideaquarellen bewonderen, … Kortom, leer deze streek helemaal kennen! Ontdek welke troeven er in en rond het Grenspark te vinden zijn.
Verschillende organisaties vertellen je alles over hun lokale aanbod, waardoor je het verhaal achter de producten leert kennen. Je vindt er ook heel wat tips om zelf aan de slag te gaan in je moestuin. Om 14 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de fietszoektocht die De Vroente deze zomer georganiseerd heeft. Alle deelnemers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.   Info:  www.devroente.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder