Skatepark terug toegankelijk

KALMTHOUT – De Vlaamse overheid besliste dat ook skateparken opnieuw open mogen vanaf maandag 18 mei 2020. De gemeente Kalmthout wil jongeren graag de mogelijkheid geven om buiten te kunnen sporten en opent dus opnieuw het skatepark aan het station van Kalmthout.

Opgelet! De opening van het skatepark gebeurt onder strikte voorwaarden. Je kan er komen skaten maar enkel als je de nodige discipline kan opbrengen om de regels te volgen. Merken we dat je die afspraken niet goed opvolgt? Dan kan het skatepark opnieuw sluiten. 
De afspraken: Het skatepark is open tijdens weekdagen van 10 tot 16 uur.  Er mogen maximaal negen skaters tegelijk op het park om de social distancing tijdens het skaten te kunnen garanderen. We werken met tijdsblokken van één uur.
Reserveer jouw tijdsblok van één uur via https://bit.ly/3bF8MfJ. Meld je vijf minuten vóór aanvang van je tijdslot aan ter plaatse met je bewijs van reservatie en voorzien van skateboard, step of BMX. Verlaat na je tijdslot onmiddellijk het skatepark. Je blijft niet rondhangen in de buurt van het skatepark. Daarvoor is het nog een beetje te vroeg. Je komt alleen. Ouders of vrienden blijven niet rondhangen tijdens je skatebeurt. Enkel skaters mét reservatie melden zich aan het skatepark op het moment van hun tijdsslot. Er is permanent toezicht door medewerkers van de gemeente Kalmthout.

Veel skateplezier & Stay Safe!

Info: jeugd@kalmthout.be –  www.kalmthout.be/skaten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *