Scramble brengt 'Mannelijk' te Kapellen


Scramble is de naam van een zanggroep bestaande uit vijf vrouwen met een gemeenschappelijke passie: zingen. Actrice en regisseuse Kirsten Cools haalt het beste uit elk van hen, zodat zij op 19, 20 en 26 januari 2018 in ’t Kerkske van Kapellen kunnen uitpakken met hun show ‘Mannelijk’.
Scramble is ontstaan in 2012 met 5 vriendinnen die de passie voor de muziek deelden. Het begon met een beetje zingen en samen plezier maken en ging verder in een aantal toonmomenten waar ook al eens choreografie bij kwam kijken. Die vonden dan meestal plaats in de tuin, een kleine zaal of voor familie en vrienden.  Tot op zeker moment in 2013 besloten werd dat het tijd werd voor het “echte werk”. En zo startten de sopraan, mezzosopranen en alt-sopranen: Ria Adriaenssens, Sylvie Bruyninckx, Sabine De Vos, Naomi Naenen en Christel Vandelannoote de eerste voorbereidingen van hun eerste grote optreden in 2015. Hun show “Vrouwelijk” werd een groot succes en smaakte naar meer.  Nu staan ze er terug met de voorstelling ‘Mannelijk’.
Je kan Scramble aan het werk zien op vrijdag 19 januari, zaterdag 20 januari en vrijdag 26 januari in ’t Kerkske, Kapelsestraat te Kapellen. Met de voorstelling “Mannelijk” brengen zij een tweedelige collectie songs geschreven door mannen. Alle genres komen aan bod. De liedjes, vanaf einde jaren ’50 tot hedendaagse muziek, krijgen een persoonlijke toets. Er wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gezongen. De choreografie en de bindteksten zorgen er dan weer voor dat hun show, afgewisseld met samenzang en solo, een theaterstuk wordt. 
Aanvang 20 uur. Inkom 14 euro.
Tickets en info via scramble.mannelijk@gmail.com gsmnummers: Ria Adriaenssens: 0473/435 172 – Sabine De Vos: gsm 0495 11 12 63
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *