Sanne Boons uit Hoevenen, finaliste Miss Style Belgium

Sanne Boons uit Hoevenen is een van de dertien finalisten die meedingt naar het kroontje en titel van Miss Style Belgium 2012.

Sanne is twintig jaar jong en studeert voor leerkracht lager onderwijs  en ziet de deelname aan de missverkiezing als een uitdaging, een manier om haar grenzen te verleggen. Naast haar studies werkt zij parttime bij schoenen Torfs . Verder is Sanne gek op mode en stijl, fotografie en op haar vriend Kevin, waar zij al meer dan vijf en een half jaar gelukkig mee is.

Miss Style Belgium

Miss Style Belgium is een eerlijke vrouwvriendelijke verkiezing, geen  defilé  in badpak of bikini op de finale. Zonder persoonlijke act, waar de finalistes de kans krijgen om zich zelf op andere manieren te bewijzen. Een verkiezing waar elegantie, vlotheid, klasse & stijl op de eerste plaats komen, weet Sanne te vertellen .  “Voorzitster van Miss Style Belgium Kelly De Vos is op zoek naar een miss met inhoud en dat was voor  mij de doorslaggevende reden waarom ik me heb ingeschreven”, zegt Sanne.

Op zaterdag 1 oktober 2011 zal de derde editie plaatsvinden van de glamoureuze verkiezing ‘Miss Style Belgium  2012’.  Op de finale is het aan iedere finaliste om de jury en publiek te overtuigen waarom  net zij geschikt is om de titel van Miss Belgium Style 2012 te dragen. Tijdens de show zal Sanne zich zeker van haar meest elegante kant laten zien!

Iedereen die wil stemmen kan dat doen op www.missitems.be, rechts bij ‘Polls’ doorklikken naar Miss Style 2012 en dan Sanne selecteren en stemmen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *