Ruilwinkel Polderhart bestaat 1 jaar

Polderhart-burger-DSCN3192
[Not a valid template]
De ruilwinkel “Polderhart” aan de Cecilianenstraat 1 in Berendrecht vierde woensdag 3 februari het éénjarige bestaan. Van 14 tot 16 uur stroomde het volk toe ondanks het slechte weer. Het districtsbestuur en de raadsleden, die het initiatief steunen waren present onder leiding van burgemeester Carl Geeraerts. We noteerden onder meer Dirk Dons, Zander Vliegen en raadsvoorzitter Karel Hendrickx. Ook gemeenteraadslid Meirsman kwam een kijkje nemen. Onder tentjes van de Stadsmakers (voordien Opsinjoren) werden pannenkoeken gebakken en drankjes uitgeschonken. Er was grimeergelegenheid voor kinderen, er werden spelletjes gespeeld en muziek gemaakt. Anna, Olaf en Elsa van Frozen kwamen op bezoek. En een reuzeneend (of was het in deze periode een gans?) leidde kinderen en bezoekers binnen in het oude postgebouw dat vorig jaar werd ingericht als een gezellige winkel.
Anja Imbert en Annick Kerstens, die de zaak openhouden, waren enthousiast. Zij vertelden dat ze voortaan naast kleding, speelgoed en  andere spullen ook droge en lang houdbare voeding en verzorgingsproducten zullen aanbieden.
De winkel is open iedere woensdag en vrijdag van 9 tot 11 u. 30 en iedere eerste dinsdag van de maand van 17 tot 19 uur. (sdl)
 
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder