Roland Van Beeck’ dé winnaar van The Voice Senior start met een band


Jarenlang ging Roland Van Beeck door het leven als één van de beste tattoëerders. Maar zong ook vooral Blues bij oa Tattoos and Scars en The Deaf, The Blind, and Welshman. En toen werd hij ingeschreven in the Voice-Senior!
In de wedstrijd wist hij met zijn warme, diepe stem iedereen te charmeren en deed hij het schitterend tijdens de finale waar hij als eerste lied ‘ Solitary Man’ bracht in de versie van Johnny Cash. Zijn coach Andre Hazes twijfelde geen moment en koos Roland als finalist van zijn team. Met het nummer My Way in de versie van Frank Sinatra werd meteen duidelijk dat Roland niet alleen de stem had maar ook de eigenschap om een nummer te brengen met het juiste gevoel. Iets wat weinigen gegeven is maar wat Roland van nature in zich heeft.
Sinds kort is hij ook één van de solisten bij YoYoMen en is hij absoluut ook een meerwaarde bij DOC-RO!

DOC-RO is niet zomaar een band maar ééntje met top muzikanten uit o.a.de legendarische groep Bleu Blot.

Première van Doc.Ro gaat door op donderdag 22 september in zaal het Volkshuis, Stationsstraat 136 2910 Essen. Deuren 19u showtime 20u. Kaarten 10€. Storten op rekening nr. BE64001600514952 met vermelding van Doc.Ro 22/09/2022 + naam en aantal personen.

Reservatie via: info@vdmprodukties.be – gsm. 0475 78 63 98

©VDM produkties

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *