Roefeldag Polderdistrict verplaatst naar september

Vorig jaar konden de roefelaars onder meer op weg met de politie

In tegenstelling tot de afgelopen jaren vindt de “Roefel-Dag van het Kind” in de Polder dit jaar plaats op zaterdag 24 september. Die beslissing werd genomen door het Roefelteam, een groep vrijwilligers ondersteund door de Jeugddienst van het district Berendrecht Zandvliet Lillo.
“We merkten elke keer dat de oudste Roefelaars het jammer vonden dat de deelnameleeftijd beperkt was tot twaalf jaar. Elk jaar opnieuw kregen we vragen van kinderen die dolgraag wilden voortroefelen,” aldus het Roefelteam, onder wie districtsschepen Meirsman (VPB) . “Omdat voor die doelgroep de examens in juni vallen, werd besloten de Roefeldag voor kinderen van het eerste leerjaar tot 14 jaar naar september te verplaatsen.’ 
Omdat de inschrijftermijn door de schoolvakantie wat nipt werd, krijgen die kinderen hun Roefelboekje tegen einde augustus in de bus. De inschrijvingen voor de Roefel editie 2011 vinden op 7 en 8 september plaats in CC De Schelde. Voor dit jaar heeft het Roefelteam trouwens voor een aantal nieuwe en leuke activiteiten gezorgd, waarbij 24 september wordt afgesloten met een denderende topattractie.
Voor alle informatie en extra boekjes: Jeugddienst Berendrecht Zandvliet Lillo: 03 – 568 95 75. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *