Ring-Werp-Spel van de Moedige Statietrappers te koop

OPROEP : Winnend lotnummer 042 nog niet opgehaald!

ZANDVLIET – Met het Keizerrijden stond het Spaarkaske De Moedige Statietrappers met hun eigengemaakt “Ring-Werp-Spel” op de Keizermarkt. Zij lokten hiermee veel bewonderaars.
Een groot aantal deelnemers probeerde mee te dingen voor de enige te winnen prijs van €100. Om 17u30 gooide de laatste kandidaat zijn ringen en werd het spel afgesloten. In totaal werd 152 maal een ring rond een van de ganzennekjes geworpen.


Een onschuldige kinderhand trok dus om half zes het lotnummer 042 uit deze 152 uitgedeelde loten. De prijs van €100 werd nog steeds niet afgehaald. De persoon met het winnend lotnummer 042 kan dit nog steeds tot 1 mei ophalen bij het Spaarkaske DMS Zandvliet. Af te spreken op het gsm nr. 0499 77 23 70.

Te koop
Omdat het Spaarkaske op elk Keizerrijden in Zandvliet staat met steeds een ander spel. wordt dit bezienswaardig en eigenhandig geconstrueerde Ring-Werp-Spel van de hand gedaan. Voor een aannemelijk bodje kan je dit plezierig spel kopen. Bij een volgend Keizerrijden staan we er immers weer met een ander ludieke spelformule.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder