Retro verliest na goede wedstrijd

Na de zware nederlaag tegen leider Sporting Hove moesten we het opnemen tegen Ultra’s, ploeg waar we in de heenronde na een geweldige remonte (5-1 achter bij de rust) nog wonnen.
Ploeg: Dieter Donckers – Jan Cornelissens – Niki Margetic – Matthias Smeets – Kenneth Claessens – Tom Vertongen – Kevin  Adusei
Ultra’s begon goed aan de match en Dieter Donckers had  enkele goede reddingen nodig om Retro van een achterstand te behoeden. Het eerste gevaar voor Retro kwam van Matthias Smeets maar zijn schot belandde op de paal. Ook Ultra’s troffen de paal,  de hieruit volgende goed uitgespeelde tegenaanval werd door Matthias Smeets in doel gewerkt: 1-0. Echter  lang kon Retro niet genieten van de voorsprong want Ultra’s scoorde de 1-1. Ook Kenneth Claessens trof de paal zodat we gingen rusten. In de 2de helft liepen Ultra’s uit tot 1-4. Het was Matthias Smeets die met de 2de van avond (en seizoen) ons terugbracht tot 2-4.  Retro ging 2 aan  2 spelen om toch minsten  een gelijkspel uit de brand te  halen maar het  was Ultra’s  dat nog 3 keer scoorde. Jan Cornelissens legde de 3-7 eindstand vast met zijn 1ste doelpunt van het seizoen.
Doelpunten: Matthias Smeets (2) – Jan Cornelissens
.
Volgende wedstrijd: woensdag 23 januari 2013 om 20H00 in de De Biezen (Putte – NL), tegenstander is Patro Hoevenen 2.