Retro plaatst zich voor de 1/32 finales BvA

ZVC Retro opende het seizoen 2012-2013 met een bekerwedstrijd in het kader van de 1/64 finale  van de beker van Antwerpen. De tegenstander was Powered Antwerp, een ploeg uit de 5de afdeling. De wedstrijd werd gewonnen met 8-4 en zo plaatste ZVC Retro voor de volgende ronde. Na de 1ste (beker)match begint voor ZVC Retro de competitie en na 2 titels op rij is dit in 3de afdeling A. We beginnen  met een thuismatch tegen Sporting Hove. Deze ploeg is net als ZVC Retro een promovendus want het speelde  kampioen in 4de afdeling B. Hierin speelde het 22 wedstrijden: het won er 21 en verloor 1 maal.

Volgende wedstrijd: woensdag12 september om 20H00 in De Bieze te Putte (NL):  ZVC Retro – Sporting Hove.

Tot slot nog 3 transfers want dit seizoen komen deze spelers ons versterken: Tino Paardekam, Yannick Maes en Koen Van Look.