Retro opent met winst

Na een weekje rust moest Retro het thuis opnemen tegen Interplay, een ploeg die halverwege het klassement stond.

Ploeg: Alfonso Hendrickx, Niels Braspennincx, Tom Vertongen, Matthias Smeets, Kenneth Claessens, Dieter Donckers, Jan Cornelissens, Niki Margetic

In het begin van de wedstrijd kwam Retro goed weg toen een bal al dan niet over de doellijn was. Maar in plaats van 0-1 opende Jan Cornelissens de score. Retro kreeg meer  weerwerk dan in de heenmatch (17-1 winst cfr)  maar liep toch uit tot 2-0 via Tom Vertongen.   Interplay kwam terug tot 2-1maar eigenlijk moest Retro eigenlijk al 5 keer gescoord hebben maar Niels en Matthias troffen een keer of 3 de lat of miste onbegrijpelijk. Nog voor de rust liep verder uit tot 5-1 via doelpunten van Niels Braspennincx, Alfonso Hendrickx & Tom Vertongen. Na de pauze milderde Interplay tot 5-2 en werd de  wedstrijd heviger met een irriterende bezoekende ploeg.  Halverwege de 2de helft werd een speler  van Retro foutief gestopt, gevolg: gele kaart voor de doelman (rood had meer op zijn plaats geweest) en strafschop voor Retro. De strafschop werd omgezet door Kenneth Claessens: 6-2.
Retro liep nog verder uit via Tom Vertongen, die de 100ste competitiegoal scoorde, en Jan Cornelissens. Interplay incasseerde nog een 2de gele kaart maar lukte toch nog ‘n 3de treffer. Retro lukt toch nog dubble cijfers door doelpunten van Tom Vertongen, zijn 4de van de avond en Jan Cornelissens zodat de eindstand 10-3 was.

Doelpunten: Jan Cornelissens (2) – Tom Vertongen (4) – Niels Braspennincx (2) – Alfonso Hendrickx – Kenneth Claessens