Retro blijft foutloos

Na de mooie overwinning tegen Sporting Hove moet ZVC Retro het opnemen tegen Ultra’s, een ploeg afgelopen seizoen nog in 2de afdeling speelde maar door de behaalde 10de plaats zakte het een reeks dus het zou geen gemakkelijke klus worden in Aartselaar.

Ploeg: Alfonso Hendrickx – Bert Van Egeren – Matthias Smeets – Tim Jansen – Kenneth Claessens – Niki Margetic – Niels Braspennincx

Bij rust stond ZVC Retro 5-1 in het krijt. In de 2de helft ging onze voorzitter in het doel staan en Alfonso Hendrickx op het veld. En na een goede 2de helft won ZVC Retro uiteindelijk met 6-9.

Doelpunen: Kenneth Claessens (3) – Bert Van Egeren – Alfonso Hendrickx (3) – Niels Braspennincx (2)

Volgende wedstrijd: Vrijdag 28-09 om 20H00 in Hoevenen, tegenstander = Patro Hoevenen 2. Deze ploeg eindigde in het seizoen 2011 – 2012 op een 8ste plaats in 3de afdeling C.