Retro behoudt na 7 wedstrijden nog steeds het maximum

Na de 1-7 overwinning moest Retro in de Bieze aantreden tegen Powered Antwerp, ploeg die 2 dagen voor aanvang nog vroeg om de wedstrijd te verplaatsen omdat ze maar met 4 zouden zijn maar uiteindelijk toch met 5 waren.

Powered Antwerp won zijn vorige wedstrijd nog met 7-0 tegen de ploeg die toen 3de stond dus aangezien hun klassement toch een niet te onderschatten ploeg. Retro begon goed aan de match en het opende de score die, wat later zou blijken, het doelpuntenfestival opende. Retro speelde heel  goed en stelselmatig werd de score uitgediept  door  zodat we gingen rusten met 9-0 op het bord. In de 2de helft hetzelfde spelbeeld maar net als in de 1ste helft stak Powered Antwerp af en toe de neus aan het venster maar ofwel waren ze onmondig voor het doel oftewel stuitte ze op een goeie doelman, die de laatste match een goei niveau haalde. Toch liep Retro verder  uit tot 15-0. Wat Powered Antwerp in het begin niet lukte,  deed het plots wel: 2 x scoren. Met nog een grote 5 minuten op de klok scoorde Retro nog 3x. Het laatste doelpunt kwam van de voet van Powered Antwerp waardoor de einduitslag 18-3 was.

Na de ruime overwinning moest Retro op bezoek bnij Tez Catlinoca,  een ploeg die niet veel scoorde maar ook nog weinig tegengoals incasseerde: 14-13  dus zou het moelijk worden om de uitslag van tegen Antwerp Powerd te evenaren wat dus ook het geval zou worden.  De 1ste helft ging goed over een weer: Tez Catlinoca was vooral gevaarlijk met schoten op doel terwijl Retro probeerde voetballend er uit te komen maar score lukte niet. Toen iedereen  dacht dat we met een 0-0 gingen rustte, scoorde Retro toch: 0-1. Na de rust vond Retro de weg  naar de netten beter en zo eindigde de wedstrijd op 0-7.

Retro lijkt dus klaar  voor de volgende match, namelijk de 1/32 finale  van de beker van Antwerpen op het veld van Vaso,  ploeg  die in 3de afdeling (6de plaats op dit moment: 2 gewonnen, 3 verloren en 2 gelijk met een doelsaldo van16-22).  De wedstrijd vindt plaats op vrijdag 4 november 2011 om 22H00 in sporthal ’t Venneke te Ekeren. Bij winst speelt Retro  in de 1/16 finale op het veld van de winnaar tussen Olvac – OSSMI.