Recreatiedomein Muisbroek trekpleister Motor- en Muziekevenement

Het domein Muisbroek of de Ekerse Putten zal begin juni (2-4) een trekpleister zijn voor al wie liefhebber is van motoren, muziekoptredens en –shows. Voor de eerste keer wordt in dit domein een dergelijk internationaal evenement georganiseerd door Antwerp Diamond Port Chapter uit Zwijndrecht en Belgian Metropole Chapter uit Brussel. Muisbroek of de Ekerse Putten zijn vooral gekend voor duikinitiaties en als vissers- en natuurdomein.Uitzonderlijk zal hier van 2 tot 4 juni een totaal ander evenement georganiseerd worden. Het gebeuren trekt internationale aandacht. Verschillende geïnteresseerden en motorclubs uit het buitenland hebben reeds ingeschreven om dit festijn te bezoeken.
De Benelux HOG Rally is echter niet alleen voor de motorliefhebbers. Zo worden verschillende optredens verzorgd door live bands in diverse genres, gaande van Rock, Dance, Bluegrass, Old Time Country en Swingende Disco. Twee grote festivaltenten zullen op het terrein opgesteld staan en daar kan de bezoeker genieten van diverse DJ sets en vele speciale acts.  Voor wie graag geniet van lekker eten staan er diverse populaire en trendy foodtrucks opgesteld die een zeer divers aanbod presenteren van de wereldkeuken. Bezoekers kunnen rustig kuieren tussen de diverse kraampjes met eetwaren en leuke spullen.
Speciaal is een Street Art live Performance van Anthea Missy. Deze Franse artieste werkt sinds 2014 op verschillende locaties (Parijs, Londen, Amsterdam, Helsinki,…) in Europa en Azië waar zij als Street Art kunstenares reeds naam heeft gemaakt.
De organisatoren hebben er voor gekozen om de inwoners van Ekeren te laten genieten van een speciaal inkomtarief voor dit feest. Iedere inwoner van Ekeren kan genieten van een sterk gereduceerde inkomprijs. (Zij betalen slechts 10,- € ipv 35,- € op zaterdag of 25,-€ op vrijdag.)
Wie met de wagen wil komen kan zijn voertuig kwijt op de parking aan de Ekersedijk en gebruik maken van de speciaal ingelegde shuttlebusjes.
(MH)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder