Radio Park FM voor één dag Radio Klina op 27 mei: ons coronajaar in verhalen en verzoeknummers

BRASSCHAAT – AZ Klina en Radio Park FM, de regionale zender uit Brasschaat, slaan de handen in elkaar. Op donderdag 27 mei maken we voor één dag samen radio vanuit een mobiele studio op het terrein van campus Klina. Vreugde, verdriet, twijfel en hoop: in Radio Klina vertellen we de verhalen van ons coronajaar.

De uitzending begint op 27 mei om 10.00u en is voor iedereen te beluisteren via Radio Park FM (op 105.6 FM of 106.3 FM of online via www.parkfm.be en gratis Radio Park FM app). Artsen en medewerkers van het ziekenhuis vertellen hoe zij het afgelopen jaar hebben beleefd en dragen verzoeknummers op aan elkaar. 

Waarom we dit doen? “Het was een erg uitdagende periode”, zegt dr. Joost Baert, algemeen directeur van AZ Klina. “Traditioneel organiseren we jaarlijks enkele verbindende evenementen waar iedereen erg naar uitkijkt. Die hebben we door corona allemaal moeten schrappen. Met Radio Klina vullen we die leemte enigszins op. We zetten onze mensen graag in de bloemen, als dank voor hun uitzonderlijke inzet. Tegelijk willen we ons verhaal delen met iedereen.”

Vince ’t Jolle, bestuurder van Radio Park FM: “We werden door Klina benaderd met de vraag of we samen radio konden maken in de lijn met het gekende televisieprogramma ‘Radio Gaga’. We waren meteen enthousiast om hieraan mee te werken. Het geeft ons zo ook de mogelijkheid om het zorgpersoneel eens op een bijzondere manier te bedanken en te betrekken. De getuigenissen van het personeel en verzoeknummers werken verbindend, net zoals onze radiozender. Het belooft een boeiende uitzending te worden.”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *