Putse Knipoog smult van reuzentaart

Het 5de leerjaar van De Putse knipoog wint de wedstrijd van het 10 jarig bestaan van Digitale Platform Bingel en gans de school viert mee!

Vandaag is er veel te doen over digitalisering in het onderwijs. Het is al tien jaar geleden dat uitgeverij Van In hieromtrent een platform introduceerde ‘Bingel’ genaamd. Het was het eerste digitaal leerplatform in ons land voor lagere schoolkinderen. In het jaar van lancering, 2011, waren er al 142 000 gebruikers (leerlingen en leerkrachten samen). Vandaag wordt Bingel in 86% van de Vlaamse scholen gebruikt, door in totaal 423 200 gebruikers, waaronder 389 700 lagere schoolkinderen.

Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan werd er een wedstrijd uitgeschreven. Deze werd gewonnen door het vijfde leerjaar van de Putse Knipoog. En de prijs was een reuze grote taart. Een goede gevulde speelplaats met enthousiaste leerlingen en een trotse directeur Marc Sabbe genoten van de traktatie. “We waren een beetje verrast toen de winnaar bekend was. Er zijn ook schooltjes van amper 100 leerlingen maar hier zijn ze met meer dan 500.”, vertelde de verantwoordelijke van de uitgeverij Van In al lachend. Bakkerij Manus had zijn best gedaan.  De taart werd veilig in de klasbubbels buiten op de speelplaats opgesmikkeld!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *