Putse Grensfeesten

Het is weer bijna zover over een lange straat die door drie gemeenten gaat, Kapellen, Stabroek en Woensdrecht kan je op 24 juni van 9 u tot 19 u terecht voor een feest- en rommelmarkt.
“De Raad van het Dorp” heeft op de Belgische kant ook dit jaar weer voor een goed gevuld programma gezorgd zodat er heel wat te beleven valt.
Armani Walking Jazzband bijt de spits af zij brengen van 10 tot 13 u leuke deuntjes langsheen het parcours.
Jevolka zal 2x optreden ter hoogte van het podium om ± 10u15 en op de grens ± 11u30 met een 4-tal vendeliers en trommelaars
Ook met de kinderen is er rekening gehouden voor hen hebben we Clown Whoopy gevraagd om van 13  tot 17 u. leuke ballonnenfiguurtjes te maken. Steltloopster Sofie komt snoepjes uitdelen van 13 tot 17 u.
Uiteraard zijn er podium optredens op het kerkplein deze starten om 13 uur met het orkest (duo Enjoy). Sanne Fiore verwachten we om 14 u . Tussen  elk optreden komt het orkest voor een tiental minuten.
De Melando’s treden op van 14u35 tot 15 u . Lissa wordt om 15u15 verwelkomd. Ivann brengt zijn liedjes om 15u45. Bobby Prins horen we zingen vanaf 16u15. Het muzikaal einde is voorzien om 18 u.
Over café Medley’s staat ook een podium van 12 tot 18 u brengt men daar live muziek met tal van artiesten en Zumba dit gepresenteerd door Jommeke
Voor het officiële gedeelde vertrekken de genodigden om 10 u. aan café Medley’s. Onder begeleiding van Armani Walking Jazzband maken zij een gezamenlijke marktwandeling.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.