Putse Grensfeesten


PUTTE – Eindelijk mag het weer! Op 26 juni organiseert de Raad van het Dorp met veel plezier opnieuw de Putse Grensfeesten. Langsheen de lange straat door de 3 gemeenten Kapellen, Stabroek en Woensdrecht zorgen de plaatselijke middenstand, verenigingen en marktkramers samen met kermisattracties én een rommelmarkt opnieuw voor een gezellig wandelparcours.
De genodigden vertrekken om 10u30 in België voor een wandeling over de markt samen met Dofkapel Essen. Op het midden van de grens tussen België en Nederland zullen de Putse Grensfeesten officieel geopend worden door Dirk Van Mechelen, burgemeester van Kapellen.
Onze enthousiaste ploeg vrijwilligers voorziet ook dit jaar weer tal van optredens. U kan terecht aan het podium ter hoogte van het Vincent Mercierplein voor een aantal spetterende muzikale acts.
Om 13u00 vangen we aan met Dofkapel Essen. Gevolgd door Johan Kalifa om 13u45. Daarna kan u genieten van Ron Van Hoof die om 14u30 het podium zal inpalmen. Vanaf 15u15 komen De Melando’s het beste van zichzelf geven. Om 16u00 verwelkomen we Lissa Lewis op het podium. En afsluiten doen we in stijl met Michael Lanzo. .
Doorlopend zal clown Whoopy de kinderen weer blij maken met zijn ballonfiguurtjes. Tijdens deze aangename zondag zal u bovendien ook kunnen genieten van demonstraties door karateclub Ookami Dojo. Zij tonen jullie graag wat zij allemaal kunnen.
Benieuwd? Kom zeker een kijkje nemen. Nu nog hopen op mooi weer en uw massale aanwezigheid om van deze dag, na lang wachten, opnieuw een spetterend succes te maken

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *