Pulptuur haalt Helmut Lotti naar Kapellen

 
pulptuur loterijresultaat
Dinsdagavond 26 maart hield Cultuurcentrum Kapellen z’n jaarlijkse Pulptuurloterij. Maar liefst 54 artiesten schreven zich dit jaar in voor een podiumplek op ons gratis familiefestival in het park van Kapellen.
Affiche

Meteen werden ook de eerste grote namen bekend gemaakt die op zondag 30 juni op één van de vele podia (wij zijn de tel kwijt) van Pulptuur zullen staan. Helmut Lotti trapt ‘met hart en lijf’ deze 18de editie op gang en Discobaar A Moeder zorgt voor een slotnoot waar niemand onbewogen bij zal blijven. Tussendoor laat comedian Michael Van Peel van zich spreken, verovert aanstormend talent Marco Z het park én je goed humeur, bestormt Danny Fabry de rozentuin en rappen de mannen van Uberdope (‘Iedereen beroemd’) de pannen van de parkwoning. Chansonnier Freddy Birset tot slot, zorgt voor een beetje rust in de Jacobuskerk.
Het thema wordt dit jaar trouwens ‘water’ en behalve dat het er spetterend aan toe zal gaan in het kinderdorp, blijven wij daar nog even lekker mysterieus over.
Loterij
Een onschuldige hand haalde de kandidaten uit loterijbol. Midden mei worden alle deelnemers gecontacteerd en weten ze precies waaraan en waaraf.
Pulptuur start van 13.00 tot 23.00 uur in het gemeentepark van Kapellen.  Prijs: gratis
Contact:
 Cultuurcentrum Kapellen
Dorpsstraat 45, 2950 Kapellen
 cultuurdienst@kapellen.be 
Tel 03 660 67 50
 foto: Sabine Van Dooren – Schepen van Cultuur, Lotte – onschuldige hand & Peter Quirijnen – grafisch vormgever.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *