Prijsuitreiking “Belgerinkel naar de winkel”

voorkeur


In het districtshuis te Berendrecht werden dinsdagavond 24 juni de prijzen uitgereikt van de wedstrijd “Met belgerinkel naar de winkel”. Er kwamen tien winnaars uit de bus. Zij kregen elk een fietszak met geelkleurig vestje. Bij loting kreeg Wilhelmina Paulussen uit de Pooterstraat de Achiellefiets. Hier volgen nog de namen van de overige negen winnaars: Jan Van de Paal, Rosette van Broekhoven, Annita Van Kampen, Alice Vermaelen, Stijn Hahn, Julienne Ryssens, Peter Den Hollander, Thomas Kersten en Benny Stuyts.
“Voor ons district is het de eerste keer dat we deel nemen, maar eigenlijk al de 13e keer dat de Bond Beter Leefmilieu en de Gezinsbond dit initiatief op poten zetten”, zei schepen Nathalie Aertssen. “Het district Berendrecht – Zandvliet – Lillo leverde zijn bijdrage met de schenking van de fietstassen en de Achielle-fiets die werden verloot. Door mede deelname van het district is het nu dan ook de eerste keer dat alle districten vertegenwoordigd waren.”
De actie liep van zaterdag 26 april  tot en met zaterdag 31 mei. Met de deelname van 25 handelaars en 3550 geregistreerde loten kan er gesproken worden van een groot succes. De schepen dankte dan ook alle deelnemers en de handelaars die hebben meegedaan aan de actie en die hopelijk hiermee de aanzet gaven voor verdere deelname in de toekomst.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *