Potgrond festival te Berendrecht


Potgrond is niet zomaar een doorsnee festival, wel lente én zomer, smaakvol én mooi, food én muziek, eten én dansen, genieten én bewegen!
Bij dit feest geniet je van zomerse klanken op een bedje van heerlijke maaltijden. Originele foodstands bieden je een gevarieerd aanbod aan van culinair lekkers, steeds op een verrassende en smaakvolle manier klaargemaakt. Gerecycleerde en organische materialen met kleurrijke groene accenten vormen de basis voor een super gezellige setting.
Zaterdag 12 mei gaan we voor zwoele zomerbeats tot dansbare feestschijven. Zo sieren straffe namen de affiche: The Funk Engineers – Halve Neuro crew met Slongs Dievanongs, Fatty K én Nonkel Guy – DJ Makasi – DJ Rakka – en natuurlijk geeft de winnaar van de DJ contest ook het beste van zichzelf.
Zondag 13 mei plukken we de dag met familieyoga of een polderwandeling en een hemelse brunch. ’s Middags gaan de kids uit hun dak op het swingende kinderconcert van Zannemie en de bende en op de originele en megavette kinderanimatie. Met lichte jazzy-tonen sluiten we de eerste editie van dit pittig gekruid festival af.
Het Potgrondfestival gaat door op de Festivalweide – Booswegske, Berendrecht op zaterdag 12 mei 2018 van 12.00 uur tot 01.00 uur en op zondag 13 mei 2018 van 09.00 uur tot 19.00 uur – Gratis
In samenwerking met de jeugdraad van district Berendrecht-Zandvliet-Lillo.
www.potgrondfestival.be
foto: Frederik Beyens

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *