Positieve noten in deze corona-tijden !

De Koninklijke Fanfare De Verbroedering Zandvliet is al even in de “hou-afstand” periode, wat geeft dat zij gezamenlijk niets kunnen ondernemen, alle evenementen, alle bijeenkomsten,…..uitgesteld en/of afgelast zijn.

Zo ook bij ons zijn de concertavonden, alsook onze vernieuwde zomerfeesten, met een nieuw sprankelende naam “KLINKERD KOPER” verschoven naar 2021!

Hopelijk wordt het najaar eentje vol muzikaal gebeuren, want er stat nog veel op het programma in de Polder!

Muzikanten kunnen ook u niet naar de repetities gaan, maar bij ons hebben enkele muzikanten met IT.brein samengezeten met de “leermeesters” Rudi en Hubert, virtueel samen gezeten en een oplossing gevonden om de muzikanten “in hun kot” te laten repeteren en de nodige afstand te respecteren! Alvast een dikke proficiat aan alle doorzetters!!!

Dit alles kunnen jullie bewonderen en beluisteren op onze website : www.kfvz.be – Klik op : “BLIJF IN UW KOT-fanfare” en daar kan je genieten van het spektakel, er staan al werkjes op! en …. WE GAAN DOOR…!!!!!
Je kan ook via onze facebookpagina de nodige inspiratie vinden om misschien ook eens mee te repeteren.
Zowel op de site als op onze facebook kunnen jullie onze verdere planningen repetities, …opvolgen.

De fanfare wil jullie allen vooral laten genieten en aansporen tot “positieve noten”, ook andere muzikanten aan raden : blijf repeteren, …. dit is maar een ideetje – maar….. blijf positief!
“Samen sterk – hou het gezond – probeer samen het negatieve beest met positieve zin te verslaan!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *