Polderthriller “Waar is Janne?”

Vrijetijdscentrum De Schelde lanceerde de trailer van ‘Waar is Janne?’, een spannende kortfilm in 8 afleveringen.
De film werd gemaakt door en met bewoners uit district Berendrecht-Zandvliet-Lillo. Vanaf 4 februari verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen op de website www.waarisjanne.be.

De verdwijning van het schoolmeisje Janne is de start van een intrigerende zoektocht naar aanknopingspunten om haar terug te vinden. Doorheen het verhaal worden fictie en realiteit op een boeiende manier met elkaar verweven.
De eerste 2 afleveringen verschijnen op donderdag 4 februari en zaterdag 6 februari op de website www.waarisjanne.be. En vervolgens elke woensdag en zaterdag van februari. Elke nieuwe aflevering wordt vooraf aangekondigd op de Facebookpagina van het vrijetijdscentrum.

Door het coronavirus kunnen er heel wat activiteiten niet doorgaan. Ook artiesten en andere creatievelingen hebben minder werk. Voor vrijetijdscentrum De Schelde een goede reden om te bekijken wat er wél nog mogelijk was.

Na een oproep eind november, ging begin december een ploegje van 4 creatievelingen aan het werk. Nog 4 andere specialisten kwamen de productie versterken. 12 lokale acteurs zijn de sterkhouders van de film, die volledig in het district is opgenomen.

Wanneer de coronamaatregelen het opnieuw toelaten, plant het vrijetijdscentrum nog een feestelijke vertoning van de integrale kortfilm in haar filmzaal.

In magazine De Polder dd. 5 februari as. laten we enkele bewoners van het district, die meewerkten aan de spannende kortfilm “Waar is Janne”, aan het woord. Zeker lezen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *