Polderklievers toeren langs sponsors

De Polderklievers (kortweg de Klievers) zijn zaterdag namiddag 25 maart vertrokken op de Neerhoeve van de familie De Schutter in Zandvliet. Zij deden een tocht langs de belangrijkste sponsors van de club. Met zowat 75 deelnemers planden ze een rit van 70 km die tot het verste punt in Wuustwezel loopt. Voorzitter Bjorn Berek gaf vooraf de nodige uitleg. 
Om te beginnen werd bike shop Brian Kauwenbergh in Berendrecht bezocht. Dan ging het richting Stabroek waar de tweede hoofdsponsor Drankenservice Van der Molen werd “aangedaan”. Na Fimmo Vastgoed ging het naar de Oude Brouwerij in Hoevenen. Het was de bedoeling ook langs Gobeumin in Kapellen te rijden om vervolgens richting Wuustwezel te gaan bij BBK constructions. Op de terugtocht werd Rini Pijnen in Ossendrecht bezocht en vandaar uit Taveerne De Leeuw van Vlaanderen. Overal werd een groepsfoto genomen.
Eenmaal terug in de Neerhoeve begon het feest pas voor goed. Jef De Schutter en zijn maats had er voor gezorgd dat zijn schuur in een ware feestzaal werd herschapen met een podium in stro, partytafeltjes en knusse stoelen. Hier was ook een eetkraam opgesteld en een dansvloer. Die nodigde tot laat de liefhebbers uit om de benen los te gooien. Er werden tientallen gasten begroet onder wie burgemeester Carl Geeraerts.
Nog een weetje: de club telt 83 leden, meestal mannen maar toch ook twee vrouwen: Liesbeth Sleymer en Magda Breker. Zij moeten lang niet onderdoen voor die stoere gasten. Info: www.polderklievers.be. (sdl)

De klievers maken zich klaar voor de groepsfoto bij het vertrek op de Neerhoeve.

De 75 deelnemers verzameld voor het vertrek

De twee vrouwen Liesbeth Sleymer en Magda Breker.

Het ging er sfeervol aan toe in de schuur van de Neerhoeve.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder