Polderbubbels

BERENDRECHT/ZANDVLIET/LILLO – Voel je je in deze periode eenzaam en heb je nood aan een goed gesprek? Kan je online minder goed overweg en wil je graag een helpende hand? Polderbubbels brengt je in contact met vrijwilligers die je graag uit de nood helpen.

Onze contactbubbels zijn kleiner dan ooit. Verschillende inwoners kampen hierdoor met gevoelens van eenzaamheid. Vooral voor wie minder mobiel is, ver van familie en vrienden woont of minder bekend is met computers is dit een moeilijke tijd. Polderbubbels, een initiatief van het district en Vrijetijdscentrum De Schelde, wil daarbij helpen.

Heb je hulp nodig?
Heb je nood aan een babbel, hulp met de boodschappen of wil je graag assistentie wil bij computervragen? Meld je dan aan bij Polderbubbels. We nemen contact met je op en gaan op zoek naar een gepaste vrijwilliger.

Wil je graag helpen?
Een telefoontje, naar de winkel gaan, vragen beantwoorden… Kleine gebaren hebben vaak een grote impact. Zet jij je graag mee in voor andere buurtinwoners? Meld je dan zeker aan als vrijwilliger. We contacteren je als iemand jouw hulp kan gebruiken.

Neem contact met ons op
Bel naar 03 298 27 30 (van 10 tot 15 uur op weekdagen). Mail naar vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be.

Vul het contactformulier in. Je kan dit formulier afhalen bij de verschillende bakkers, apothekers en dagbladhandelaars in het district. Ingevulde formulieren kan je achterlaten in de brievenbus van het districtshuis, Vrijetijdscentrum De Schelde, bibliotheek Viswater of dienstencentrum Molengeest.

Info: www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-berendrecht-zandvliet-lillo/nieuws/polderbubbels

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *