‘Podcast Kalmthout’: kampioenenmaker Richard Ryssens


De gemeente Kalmthout brengt via de ‘Kalmthoutse Podcast’ boeiende verhalen van inwoners uit elke uithoek van de gemeente. In de tweede aflevering ontmoeten we Richard Ryssens uit de Achtzaligheden, oud-leraar en een geboren verhalenverteller.

Burgemeester Lukas Jacobs: “Met onze podcast laten we Kalmthoutenaren aan het woord die vertellen over hun leven en over hun omgeving. Kalmthout staat daarbij centraal. Want overal in onze gemeente schuilt er wel een boeiend of een mooi verhaal.”


Kalmthoutenaar en verhalenmaker Jeroen Franssens ging voor deze tweede Kalmthoutse podcast op stap met Richard Ryssens. Het is een boeiend verhaal over een leven dat bijna gedaan was nog voor het goed en wel begon, eentje waarin Richard KSK Kalmthout mee kampioen maakte, waarin hij heel wat leerlingen meer dan enkel leerstof bijbracht én een leven dat al meer dan vijftig jaar bestaat uit gelukkig samen zijn met zijn vrouw Maria. Een verhaal dat hij deelt vanuit de plek waar hij bijna dagelijks te vinden is: de Kalmthoutse Heide.”

Ongeveer maandelijks verschijnt er een nieuwe aflevering van ‘Podcast Kalmthout’. Je kan elk fragment gratis beluisteren via www.kalmthout.be/podcast. Voor de podcast is de gemeente Kalmthout nog op zoek naar mensen die willen meewerken.
Ben of ken jij iemand met een aandoenlijk/boeiend/pakkend… verhaal? Laat het weten via info@kalmthout.be. Wij maken er iets moois van!

© gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *