Plein PétillAnt neemt Kristus-Koningplein in

EKEREN – Van vrijdag 6 tot zondag 8 augustus is iedereen opnieuw welkom op het Kristus-Koningplein, voor de gelegenheid omgedoopt tot Plein PétillAnt, een nieuwe editie van dit evenement.

Op vrijdag kun je er te 21.30 uur de film ‘Ici, la terre’ gaan be kijken, een documentaire van 52 minuten van regisseur Luc Dechamps.
Zaterdag is werkdag : van 14 tot 15 uur is er een workshop van lokale muntsystemen en van 14 tot 17 worden fietsen, klein elektro en kleding hersteld in het Repaircafé. Van 15 tot 16 uur houdt Tracé een toonmoment terwijl er van 15 tot 17 uur een Sing-along is gepland met aansluitend, tussen 19 en 22 uur, muziekoptredens.
Op de slotdag, zondag, kunnen bezoekers van 11 tot 13 uur iets lekkers meebrengen om te delen tijdens de ‘brunch potluck’. In de namiddag is er keuze tussen een geef- en ruilplek voor planten en zaden van 14 tot 17 uur en een workshop recuphout : stelten maken. De apotheose wordt van 15 tot 18 uur gevormd door een jazzoptreden New Orleans. Het volledige programma en meer info is te vinden op www.ekeren.transitie.be (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *