Picolo Project Stabroek in volle vaart.


Nadat de bouwvergunning en de vergunning voor de wegenis half vorig jaar is bekomen is nu ook de bouwvergunning voor de 2de fase definitief, door het verkrijgen van deze vergunning vervalt tevens de lopende procedure bij de Raad van Vergunningenbetwistingen tegen de eerste bouwvergunning.

De wegeniswerken op en voor het terrein zijn momenteel volop aan de gang. Het kruispunt Dorpsstraat – Abtsdreef werd in overleg tussen projectontwikkelaar Picolo Real Estate, AWV en de gemeente heraangelegd  en er werden hier  verkeerslichten geplaatst. Op het terrein zijn momenteel de verschillende nutsmaatschappijen aan het werk, nadat deze voorzieningen zijn geplaatst zal aannemer Smet de wegen verder afwerken. Eind februari zal de parking voor de winkels en de verbinding naar de Brouwersstraat worden opgeleverd. Eind mei volgt de eerste fase van de wegen in de KMO zone en half juli het laatste deel. Van de 57 KMO- units die hier worden opgetrokken is momenteel 50% verkocht, andere units zijn nog beschikbaar voor verkoop en verhuur.

De aangeboden handelspanden zijn uitverkocht en na de opening van Kruidvat – eind december –  zullen bij de oplevering van de parking ook Brantano en Zeeman hun winkel openen. Andere winkels zoals Standaard Boekhandel, Pearl Opticien, Inthuis (showroom voor keukens, parket, interieur), een restaurant en anderen volgen. Van de 48 appartementen die op deze site worden opgetrokken is de eerste fase volledig uitverkocht, voor de tweede fase wordt momenteel door Vastgoed 03 de verkoop opgestart maar ook hier is reeds een voorverkoop van 80%. Voor beide fasen van de appartementen is de oplevering voorzien voor einde van dit jaar.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *