Overleden Maria Vanderbeken 'Maria van Duveltjes' – Zandvliet


Op 12 maart overleed onverwacht Maria Vanderbeken, beter gekend als ‘Maria van Duveltjes’. Zij werd geboren te Zandvliet op 18 november 1930. Maria van Duveltjes”  baatte een snoep- en sigarettenwinkeltje uit. Maria is nooit in het huwelijk getreden en voor zij met de zaak begon was het Lisa, haar moeder, die aan het roer stond. “Van duveltjes” komt dan ook voort langs de kant van de moeder die met haar achternaam van Divel heette. Maria was een Vanderbeken (vaders naam). De laatste twee jaar begon Maria te sukkelen met haar gezondheid en overleed  op 86 jarige leeftijd.
De uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 18 maart om 12 uur in de parochiekerk van Sint Gertrudis te Zandvliet, gevolgd door de bijzetting in het urnenveld op de begraafplaats aldaar. Rouwadres: familie Vanderbeken, p/a uitvaartverzorging P. Groffen, Monnikenhofstraat 89 te 2040 Berendrecht.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder