Overleden Jean Paul Simons – Heide/Kalmthout

Jean Paul Simons, weduwnaar van Greet Plompen, overleed in GZA St.-Augustinus te Wilrijk op 16 februari 2019. Hij werd geboren te Antwerpen op 31 januari 1946. De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 23 februari 2019 om 10 uur in de parochiekerk St.-Jozef, Heidestatieplein te Heide-Kalmthout, waarna hij te ruste wordt gelegd op de begraafplaats aldaar.Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 9.40 uur in de kerk.
Rouwadres: Familie Jean Paul Simons, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen. – www.janketelaars.be

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eén reactie

  1. Jean Paul ik lees dit pas 2 jaar later, rust in vrede, en mijn deelneming aan uw familie, hoop van harte dat uw lieve poes een goede thuis heeft gekregen. Wij hebben samen talloze telefonische gesprekken gevoerd en ik luisterde dan naar uw opgeschreven woorden waar ge zo fier op waart ik mis u al lange tijd, eind 2018 had ik een accident met breuk en ik kon u maar niet bereiken telefonisch ja nu weet ik waarom !!!! Hoe spijtig het gaat je goed Jean Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder