Overleden André Van Agtmael – Berendrecht

André Van Agtmael, echtgenoot van Emmy Anthonissen, overleed te Merksem in ZNA Jan Palfijn op 19 oktober 2020. Hij werd geboren te Lillo op 14 april 1951. Velen zullen Dré kennen als drijvende kracht achter de sjachermarkt in Lillo en als bezieler van diverse initiatieven. Daarnaast was hij lid van verschillende verenigingen en een ganzenrijder in hart en nieren. André was loketbediende op rust, van het postkantoor Stabroek. Door de huidige maatregelen heeft de afscheidsplechtigheid in de aula Vossenveld te Stabroek plaats in beperkte kring. Op een later tijdstip zal zijn as in intieme kring aan de Schelde toevertrouwd worden.

Correspondentieadres: Familie van André Van Agtmael, p/a Uitvaartzorg Valentijn Crynen, Zoutestraat 6, 2040 Berendrecht – Online condoleren via www.valentijncrynen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

9 reacties

  1. Innige deelneming en veel sterkte bij het veel te vroeg heengaan van André.
   Gewezen kantoorhouder postkantoor Hoevenen.
   Flor Simons

 1. Innige deelneming en veel sterkte bij het veel te vroeg heengaan van André.
  Gewezen kantoorhouder postkantoor Hoevenen.
  Flor Simons

 2. De polder is altijd getekend geweest door figuren die door hun karakter of inzet de polder die extra kleur gaven die het zo uniek ‘leven’ maakt in deze streek.
  Ik heb André niet gekend als een tafelspringer maar als een bescheiden en hardwerkende kracht om jarenlang met zijn broers en familie de rommelmarkt van Lillo te organiseren en te bezielen. De sociale dimensie van de besteding van die opbrengsten van deze markt tekenden hem ten voeten uit.
  De markt is nooit meer hetzelfde geweest sinds zij er mee gestopt zijn en de sociale dimensie is zelfs helemaal verdwenen.
  Sterkte aan de ganse familie en vergeten zullen we hem niet!

 3. Je bent niet alleen met je verdriet…
  Wij denken aan je! Sterkte,
  En ook voor de nabestaanden.
  Oprechte Deelneming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *