Oud-cursist Slagerij schopt het tot top 50 Antwerpse Gazellen

Leonie Willemsen en Lode Hendrickx


EKEREN/STABROEK – Lode en Leonie Hendrickx, beiden oud-cursist van CVO Vitant, schopten het met hun slagerij De Laet in Ekeren tot de 17de plaatse in de Antwerpse Gazellen. Dit is de lijst van snelst groeiende bedrijven volgens Trends. Hiermee bewijst dit koppel dat slagerijen bijzonder succesvol kunnen zijn. Bovendien volgden ze beiden hun opleidingen in het volwassenenonderwijs. Een bewuste keuze dus voor het slagersvak. CVO Vitant wenst hen van harte proficiat!

Lode en Leonie, van Slagerij De Laet uit Ekeren, behaalden een 17de plaats in de Antwerpse Gazellen binnen de categorie kleine bedrijven. Trends brengt met de Gazellen de snelst groeiende bedrijven in kaart. Met deze erkenning bewijst dit koppel dat slagerijen bijzonder succesvol kunnen zijn. Ook twee andere slagerijen uit onze regio vergezellen hen in deze top 50.

Beide zaakvoerders leerden de stiel mede dankzij het volwassenenonderwijs CVO Vitant. Lode is oud-cursist slagerij. Leonie studeerde af als hulpkok en volgt momenteel de opleiding drankenkennis.

Gedeputeerde Luk Lemmens brengt alvast felicitaties over: “We wensen hen proficiat! Wij zijn niet alleen trots op onze oud-cursisten en zijn ook verheugd dat zij door hun prestaties een voorbeeld en bron van inspiratie voor onze huidige en toekomstige cursisten zijn. De tweede kansen die ons volwassenenonderwijs geven, kunnen als tickets naar een mooie toekomst verzilverd worden.”

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *