Opvangmeldpunt Stabroek voor leerlingen uit het secundair onderwijs

Ouders in cruciale beroepen die wonen in Stabroek en hun kinderen (max. 14 jaar) uit het secundair onderwijs omwille van hun werksituatie tijdens paasvakantie willen laten opvangen moeten een mail sturen naar het lokale meldpunt buitenschoolseopvang@stabroek.be 

Ook sociaal/medisch kwetsbare kinderen en kinderen in moeilijke thuissituaties uit het secundair onderwijs kunnen van deze tijdelijke opvang in de paasvakantie gebruik maken.

Het algemeen principe blijft echter van toepassing dat kinderen zoveel als mogelijk thuis moeten worden opgevangen! Als dat niet mogelijk is omwille van de werksituatie in een cruciaal beroep dan kunnen de kinderen terecht in de buitenschoolse opvang. De normale retributies voor opvang worden toegepast.

Voor basisschoolkinderen, die niet ziek zijn en waarvan ouders werken in de cruciale sectoren of kinderen in een kwetsbare thuissituatie kunnen eveneens tijdens de paasvakantie opgevangen worden. Er zal opvang georganiseerd worden die rekening houdt met de richtlijnen. 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *