Opnieuw Nieuwjaarke Zoete-zingen in Kalmthout

KALTMHOUT Nieuwjaarke Zoete kan dit jaar opnieuw doorgaan! Na een jaar pauze kunnen onze jongste Kalmthoutenaren op 31 december opnieuw van deur tot deur gaan om te zingen. In ruil worden ze getrakteerd op een lekker snoepje, een kleine attentie of ander leuks/lekkers.

Veiligheid staat wel voorop! Bewaar dus steeds de nodige afstand tijdens het zingen en ontvangen van presentjes. Een mondmasker is niet verplicht, maar mag uiteraard wel. Op die manier sluiten we het oude jaar feestelijk, maar veilig af.

Traditiegetrouw worden er opnieuw zingzakken uitgedeeld. Die kan je op woensdag 22 december afhalen op verschillende locaties in Kalmthout: Dienst vrije tijd: tussen 13-17 uur (Driehoekstraat 25), Jeugdhuis Govio: tussen 13-17 uur, Dorpshuis Nieuwmoer: tussen 13-17 uur en Parochiezaal Achterbroek: tussen 14-16 uur

Geraak je er niet op 22 december? Spring tijdens de openingsuren gerust even binnen bij de dienst vrije tijd. Je kan er elke werkdag een zingzak oppikken van 9-12 uur en van 13.30-15 uur.

©gemeente Kalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *