Opleiding Jeugdadviseurs

Woon je in Essen, Kalmthout of Wuustwezel? Zit je in het 4de, 5de of 6de middelbaar? Heb je het hart op de juiste plaats en wil je jezelf wat beter leren kennen? Praat je graag en zie je wat leeft bij je vrienden? Wil je ze tenslotte op een goede manier verder helpen? Dan ben jij degene die wij zoeken!
Het JACpunt in Kalmthout organiseert een opleiding tot jeugdadviseur! Geen saaie theoretische cursus, maar door actieve oefeningen, spelletjes, quiz, toneel en gezellige babbels leer je heel wat over communiceren, doorverwijzen, info geven… Je leert het JACpunt beter kennen en ook thema’s zoals relaties en seks, verslaving, geld, lichaam en geest, vrije tijd, rechten en plichten komen aan bod. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en lekkere snacks!
We komen een aantal keer samen in het JACpunt en gaan ook wel eens op uitstap. Daarnaast heb je de kans om andere toffe jeugdadviseurs te leren kennen. De eerste bijeenkomst is midden november gepland. Heb jij interesse? Stuur dan zeker een mailtje voor 31 oktober naar info@jacpunt.be!
Voor meer informatie over de opleiding, check zeker www.jacpunt.be .

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *