Openluchtcinema De Schelde

ZANDVLIET – Op het groenste gedeelte van onze parking aan Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keysershoeve 66 te Zandvliet, wordt er op 24 juli een gezellige openluchtcinema ingericht. Op groot scherm en met professioneel geluid, kan je komen genieten van 2 familiefilms.

17 uur – The Croods (Vlaamse versie, 2013, 98 minuten, leeftijd 6+ jaar)
Een hevige aardbeving zorgt ervoor dat holbewoner Grug en zijn familie hun vertrouwde omgeving moeten achterlaten. Tijdens hun gevaarlijke zoektocht naar een nieuwe thuis ontmoeten ze een zwerver wiens moderne ideeën over de toekomst in schril contrast staan met de traditionele waarden van Grug. De hele situatie wordt niet eenvoudiger wanneer zijn oudste dochter ook nog eens valt voor de charmes van de vreemdeling. Een komische animatiefilm voor alle leeftijden!

20 uur – Aladdin (live-action versie, 2019, 128 minuten, leeftijd 9+ jaar)
Een charmante straatjongen met de naam Aladdin wil het hart van de prachtige, mysterieuze en levendige prinses Jasmine veroveren. Wanneer hij een magische lamp vindt,  kan hij een geest oproepen die 3 wensen voor hem vervult.  Eerst wil hij prins Ali worden om zo toegang tot het paleis en de prinses te krijgen. Een musicalfilm vol actie en humor.

Maatregelen
De inkom is gratis, maar je moet verplicht reserveren tot 15 minuten voor de start van elke film via de aankoop van een gratis ticket (zo lang de voorraad strekt).
Er is geen bar op het terrein, dus breng je favoriete drankjes zelf mee.
Wij voorzien tafels, stoelen en een shelter om onder te zitten, maar breng gerust je eigen comfortabele stoeltje mee.
Met voldoende toiletten, wastafels, alcoholgels en véél ruimte kan je helemaal gerust komen genieten van de films.
Kom te voet of met de fiets, want de parking is die dag afgesloten.
Het cinematerrein opent telkens 30 minuten voor de film begint.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *