Open milieuraad voor leden en niet-leden

STABROEK – De gemeentelijke milieuraad organiseert jaarlijks een open milieuraad. Dit is een participatiemoment waar leden en niet-leden welkom zijn om te debatteren over milieuzaken.

Dit jaar vindt de open milieuraad plaats op maandag 20 juni om 20u00 in lokaal Molenhoek (Binnenpad 50 te Stabroek).
Op de open milieuraad zal Indaver een toelichting geven over de duurzame en veilige verwerking van de PFOS afvalstroom op haar site te Antwerpen. (Meer info op de website van Indaver)
De gemeentelijke duurzaamheidsambtenaar geeft een toelichting over het nieuwe klimaatplan van de gemeente Stabroek. Dit plan vormt de komende jaren onze leidraad om op lokaal vlak de klimaatdoelstellingen te behalen. Een ambitie die werd onderschreven met de Burgemeestersconvenant 2030. Alle opmerkingen, aanvullingen en ideeën voor mogelijke acties zijn hierbij nog steeds welkom.  Op basis van deze feedback wordt er aan een definitieve versie gewerkt. De gemeenteraad beslist finaal over het plan.

Iedereen welkom!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder