Op zoek naar het witte konijn

sprookjeswandeling 2016
[Not a valid template]
Op zaterdag 29 oktober trokken kinderen, vergezeld van de ouders, op het domein van de zusters Clarissen in het Oud Broek te Putte, op zoek naar het witte konijn.   Groot en klein werden ondergedompeld in de magische wereld van het sprookje Alice in Wonderland.  Door het drinken van een toverdrankje werden de kinderen klein en ontmoetten zij  leuke personages zoals de gekke hoedenmaker, het wit konijn, de kolderkat, de gemene hartenkoningin … De kinderen konden daarnaast deelnemen aan allerlei spelletjes en opdrachten.
Omstreeks 16.30 vertrok de eerste groep door het sprookjesbos op zoek naar het witte konijn, die de sleutel had, waardoor Alice terug naar de mensenwereld kon.  Hoe later je vertrok hoe feeërieker de wandeling werd, door de honderden lichtjes die langs het parcours stonden opgesteld.  Bij aankomst kregen de kinderen gratis chocomelk. Diegene die het hele sprookjesverhaal nog eens wilde beleven, konden naar de filmvoorstelling van Alice in Wonderland kijken.
Het is al voor de 17de keer dat de KWB Stabroek – Berendrecht- Zandvliet een prachtige sprookjeswandeling inricht. Al verscheidene jaren doen zij daarvoor beroep op enkele toneelspelers uit Sint Katelijne-Waver en worden er jongeren uit onze regio ingeschakeld.  Dit jaar werden er 500 inschrijvingen genoteerd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder