Op stap met De Kiekeboes

De Kiekeboes trekken erop uit in het Park Franciscanessen  – Copyright: Standaard Uitgeverij

De Kiekeboes blazen 45 kaarsjes en dat wordt deze zomer gevierd met tal van activiteiten voor jong en oud.


WUUSTWEZEL – Smeer je benen maar in, want op het Kloosterdomein Franciscanessen in Wuustwezel kan je een mooie wandeltocht met De Kiekeboes maken.

Deze boeiende wandeltocht is zo’n 2.5 km lang en biedt met de uitgestippelde wandeling een prachtig overzicht van dit rijke natuurdomein. Op diverse wedstrijdborden ontdekt men bovendien verschillende natuur- en domeintips. De Kiekeboes zijn 45 jaar jong en dat vieren we in Kloosterdomein Zusters Franciscanessen Wuustwezel met deze originele wedstrijd met een exclusief verhaal. De wandelaars gaan op zoek naar de oplossing van een mysterie, waarbij een van de belangrijke nevenfiguren Nonkel Vital een belangrijke rol speelt.

Wedstrijd
Er staan 21 borden in het domein gelinkt aan de wedstrijd. Bij 20 van de 21 borden moet men een letter of cijfer invullen bij het respectievelijke cijfer op het deelnameformulier. Met de letters kan men een slogan vormen. Maximaal één formulier per deelnemer (per naam dus). Men brengt de strook binnen tegen uiterlijk 15 maart 2023 in de brievenbus aan de kapel bij de start/aankomst.
Uit de correcte antwoorden worden mooie prijzen verloot: een verblijf voor 4 personen in Hotel Soll Cress te Sint-Idesbald plus een consumptiebon van honderd euro, 3 x 10 De Kiekeboes-albums.
De formulieren zijn o.a. te vinden bij Toerisme Wuustwezel maar ook te downloaden via deze link: https://www.kempenslandschap.be/nl/evenementen/speur-mee-met-de-kiekeboes-inwuustwezel
Alle antwoorden zijn te vinden op de borden. Tip: neem een foto van elk bord. De wandeltocht in het Kloosterdomein Franciscanessen (Bredabaan 737, 2990 Wuustwezel) loopt tot 31 maart 2023 en is gratis.

Men kan perfect deelnemen zonder de reeks te kennen daar alle personages ruim worden voorgesteld.

Info: https://www.kempenslandschap.be/nl/evenementen/speur-mee-met-dekiekeboes-in-wuustwezel – Een realisatie van www.aworldoffun.be i.s.m. Standaard Uitgeverij, Merho en Kempens Landschap.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.